КЕВР прави извънредна проверка на Топлофикация – Перник АД, съобщиха от

...
КЕВР прави извънредна проверка на Топлофикация – Перник АД, съобщиха от
Коментари Харесай

КЕВР прави извънредна проверка на Топлофикация - Перник |

КЕВР прави изключителна инспекция на  " Топлофикация – Перник " АД, оповестиха от Комисията за енергийно и водно контролиране. Причината е постъпили сигнали за мощно влошено качество на топлоснабдяването на клиентите на " Топлофикация – Перник " АД през настоящия отоплителен интервал.

По заповед на ръководителя на КЕВР Станислав Тодоров работна група на регулатора стартира изключителна инспекция на топлофикационното сдружение. Проверката е по отношение на тъжби на клиенти на сдружението и сигнали на регионалния шеф и националния омбудсман, в които се осведоми за зачестили проблеми с топлоподаването към клиентите.

Основната задача на проверяващия екип е да бъде открито налице ли са нарушавания на издадените от Комисията лицензии на " Топлофикация – Перник " АД за произвеждане на топлинна и електрическа сила и за транспорт на топлинна сила на територията на Перник. Изискана е документи и към този момент се прави разбор на в началото получени от сдружението данни и информация за нарушено качество на топлоподаването.

След привършване на изключителната инспекция Комисията ще изготви констативен протокол и отчет за резултатите и ще предприеме съответните дейности за гарантиране качеството на топлоснабдяването и ползите на засегнатите клиенти на сдружението. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР